Horoszkóp 2017


 Kos
A Mars bolygó uralma alatt álló Kos képviselőjét harci kedve és nem utolsó sorban keményfejűsége jellemzi. E jegy szülöttei ebben az évben sok, értékes tapasztalatot gyűjthetnek, amit elsősorban a karrier területén kamatoztathatnak. Tulajdonságainak köszönhetően még a nehézségekből is hasznot tud húzni, ezért elmondható, hogy a 2017-es horoszkóp szerint fölöttébb pozitív év lesz a Kos számára. Ami a személyi kapcsolatait illeti kiegyensúlyozott, szeretetteljes lesz. A csillagok merőben jó pozícióban lesznek.
Év elején munkahelye zökkenőmentes lesz. A kos általában jó munkabíró és becsületes munkaerő. Hála ennek a hozzáállásnak, bármilyen munkakörben kitűnik társaihoz képest, ezért nem meglepő, hogy kivívja felettesei elismerését is. Ne próbálja ezt az előnyét kihasználni, ne fölényeskedjen munkatársaival szemben. Dolgozzon csapatszellemben, segítsen a gyengébbeknek. Meglátja, hogy ez a szívessége a későbbiekben viszonozva lesz. 2017 tavasza nyugtalan időszakot hoz. Kénytelen lesz több időt tölteni munkahelyén, mint ahogyan azt szeretné, de ez csak egy ideiglenes állapot. Függetlenül attól, hogy ez rengeteg energiájába fog kerülni, végesetben győztesként fog kikerülni, és erősebbé teszi jellemét.
A túlhajtott munkaüteme miatt társa félteni fogja Önt. Próbáljon meg lazítani.
Az igazi megoldás az lenne, ha nyáron kedvesével kettesben aktívan kikapcsolódnának. A horoszkóp szerint az egyedülálló Kosnak lehetősége nyílik megtalálni az ideális párját. Az elkötelezettek kisebb nézeteltérések után újra élvezhetik a teljes összhangot.
Az ősz a Kosok számára érdekes esélyeket kínál, valószínű, hogy egy új munka lehetőséget kap, de ez némi áldozatot követelne. Nagy dilemma előtt áll, ne akarjon mindent egyedül megoldani, fogadja el egy jó ismerőse tanácsát. Együtt biztos megtalálják a helyes megoldást. Szeptemberben a csillagok pozitív állásban lesznek. Törődjön többet egészségével, ne becsülje le a prevenciót.
Év végével új erőre kap a párkapcsolatában, így élvezheti a tökéletes összhangot. Az élete ebben a szakaszában minden a legjobb úton halad. Több szabad idő lévén, talán próbáljon ki új sportokat, járjon szórakozó helyekre. Végre lazább és határozottabb lesz újabb kapcsolatok teremtésében.

Bika

A horoszkóp erre az évre a Bikáknak azt ajánlja, hogy a munkahelyük miatt túlságosan ne aggodalmaskodjanak. Javulás az év második felére várható. Az állatöv e jegy szülöttei, akiket a Vénusz bolygó ural, felelősségteljesek és megbízhatóak. Ne féljen ezeket a jó tulajdonságokat a saját javára fordítani. Hála a bolygók kedvező állásának, főleg az emberi kapcsolatai terén különösképpen sikeres lesz.
Már az év elején kisebb akadályok fogják keresztezni a Bikák útját. A karriere stagnálni fog, és Ön fontolóra veszi, hogyan tovább. Gondjai miatt, lehet, hogy a környezete úgy ítéli meg, hogy megközelíthetetlen és zárkózott lett. Ne taszítsa el magától jó ismerőseit és barátait! A horoszkóp szerint éppen ebben az időben nagyobb hangsúlyt kellene fektetnie a kapcsolataira és személyi fejlődésére. Ami a munkáját illeti, húzódjon meg a háttérben, és várjon türelemmel! Nem, hiába azaz állítás, hogy aki semmit nem csinál, semmit nem ronthat el. Vigyázzon környezetében a csalókra, és a rossz emberekre, kihasználhatják az Ön figyelmetlenségét!
Családon belül az év derekán ebben a csillagjegyben kisebb problémák merülhetnek fel. Az elmúlt hónapokban nagyon aktív volt, de most már nincs sem energiája sem ideje kicsinyességekkel foglalatoskodnia. A család tagjai zokon veszik ezt a viselkedését, a veszekedést nyílt, őszinte beszélgetéssel megakadályozhatja. Így örülhet a kibékülésnek és a teljes harmóniának.
A Bikák számára az ősz hozza meg a sikeres időszakot. Ebben az időben a csillagok stabil állásban lesznek, és ezért minden területen sikert-sikerre fognak halmozni. Függetlenül attól, hogy kisebb viszályok merülnek fel magánéletében, a tartós párkapcsolatok nagyon intenzívek lesznek. Az egyedülállók könnyűszerrel teremtenek kapcsolatot új potenciális partnerrel, és adva lesz a lehetőség, hogy rátalálhatnak lelki társukra. Mindenesetre új szerelem van kilátásban. Ami a karrierét illeti, örömére fog szolgálni az a tény, hogy kemény munkájáért végre elnyeri méltó jutalmát. Egészségi állapota kiváló lesz, minden betegség nagy ívben el fogja Önt kerülni.
Év végével újra a karrierére fog összpontosítani. A szorgalmasabb Bikák előreléptetésre is számíthatnak. Munkahelyükön társaikhoz nagyon barátságosak, és segítőkészek. Ne feledkezzen meg a pihenésről sem, ajándékozza meg magát egy téli kikapcsolódással, ahol új erőre kaphat.
Ikrek
 A csillagok előrejelzése szerint az Ikrek számára az év második fele kiváltképp pozitív lesz. A jegy szülöttei értelmileg nagyon fejlett és érzékeny beállítottságúak, akiket a Merkúr bolygó ural. Elsősorban párkapcsolata lesz kiegyensúlyozott. A nyári hónapokban fordulóponthoz ér a karriere is. Nem árt, ha tudja, hogy a negatív tapasztalatok is fontos részei lehetnek életünknek, amik megerősítenek bennünket. Ez hozzásegítheti Önt ahhoz is, hogy megtalálja lelki nyugalmát.
Év eleje a prognosztika szerint a család és kapcsolatok jegyében fog telni. Ön kiváltképp megérdemli, hogy szerettei körében a nyugalom és harmónia uralkodjon. Mindent megtesz annak érdekében, hogy a kisebb viszályokat idejekorán kiküszöbölje. Hajlandó kompromisszumot kötni a cél érdekében. Éljen ezekkel a jó tulajdonságokkal munkahelyén is, segítsen bajbajutott társain, biztosan hálásak lesznek érte.
Az Ön feltűnő, intenzív tenni akarása és szorgalma társainak kínos lehet, ezért előfordulhat, hogy kellemetlen helyzetbe sodorják. A horoszkóp tavaszra azt ajánlja, hogy húzza meg magát, ha munkahelyén összetűzésbe kerül kollégáival, őrizze meg nyugalmát és ne hagyja magát kiprovokálni. Vita közben olyat mondhat, amit a későbbiek során megbánhat. Figyelmét inkább a kapcsolataira irányítsa!
AZ Ikreknek a karrierben végre megvalósulhat az álmuk. Lehetőséget kapnak céljaik eléréséhez, ami pozitív feltöltődést hoz a számukra. Ez a hangulat kihatással lesz a magánéletére is. Ennek köszönhetően könnyen fog ismerkedni, új élményeket és tapasztalatokat gyűjteni. Ha eddig nem sikerült megtalálni élete párját, legyen résen. A csillagok augusztusban a legjobb pozícióban lesznek, és kedvezni fognak a szerelmeseknek.
Év vége közeledtével váratlanul kap egy érdekes ajánlatot. Vegye fontolóra, hogy nem túl kockázatos Önre nézve ez a kínálat. Ne hozzon elhamarkodott döntést, kérje ki egy közeli jó barát tanácsát! Karriere jó fordulatot vesz, nem marad el a jutalom sem. Vigyázzon arra, hogy társát ne hanyagolja, próbálja szétválasztani karrierét a magánélettől.
Rák
A Föld és a Hold természetes műbolygók uralma alatt álló jegy szülöttei gyakran érzékenyek, erős érzelműek és együtt érzőek. A 2017-es horoszkóp és a csillagok állása szerint nem lesz egyszerű éve. Kapcsolatait pozitív energia fogja jellemezni. Karriere az Ön passzivitása révén stagnálni fog, nagy változások nem várhatók. Ami a személyi fejlődését illeti, ez az év sem fog csalódást hozni.
Már az év elején nem fog tétlenkedni, minden igyekezetével azon lesz, hogy maximális teljesítményt nyújtson munkahelyén. Ha kitart emellett a munkaütem mellett, ebben az évben sokra viheti. A csillagok előreléptetést jövendölnek. Ne essen túlzásokba, munkát hazavinni nem épp a legjobb ötlet. Szabadidejét inkább családjának szentelje. Szüksége lesz a kikapcsolódásra.
A tavasz beköszöntével örülhet a pozitív energiának kapcsolatai terén. Jó és boldog emberek veszik körbe. Ne éljen álomvilágban, kísérje figyelemmel a külvilág eseményeit! Járjon nyitott szemmel! Szórakozzon, járjon társaságba! A társaságra vágyó egyedülállók éppen ebben az időben szerelmi kalandba bonyolódhatnak. Ki tudja, lehet, hogy ez a flört komoly kapcsolattá növi ki magát?
Az elkötelezettek párkapcsolatát is harmónia fogja övezni. Párjával kettesben töltött szabadság után kipihenten tér haza és teljes intenzitással beleveti magát munkájába. A horoszkóp szerint szeptemberben utolsó lehetősége nyílik arra, hogy döntő változásokat hozzon karrierében. Ne üljön a babérjain, használja ki a kínálkozó alkalmat, és ha szükséges, kockáztasson!
Év végével a Rák munkahelyén problémákkal fog szembesülni. Ebben az esetben nem várhat külső segítséget, gondját egyedül kellesz megoldania. Rá fog döbbeni arra, hogy az igyekezete megérte a fáradozást, és a későbbiekben szívesen fog visszaemlékezni erre az időre. Hála szorgalmának és kitartásának egy lépésre van a jutalomtól.
  •  Oroszlán
A 2017-es horoszkóp, a csillagok állása szerint az év első felében az Oroszlánok részére főleg a kapcsolataira fog fókuszálni. Tehát a karrier sem igazán a fénykorát fogja élni. E jegy szülöttei, akiket a Nap irányít szorgalmasak, céltudatosak, és tekintélyesek. Az élet területén gondok merülnek fel, amit kitartása révén sikerül megoldania, az eredmények önmagukért fognak beszélni. Ezúton szerzett tapasztalati, gazdagabbá teszi és megerősíti karakterét, így kiegyensúlyozottabbá válhat. Újra megtalálja lelki békéjét.
A munkahelyén sem lesz rózsás a helyzet, nehezen fog tudni boldogulni feladataival. Ne tápláljon hiú reményeket, értékelje reálisan a körülményeket! Ne essen pánikba! Ön tisztában lesz azzal, hogy máshol kell próbálkoznia. Kapcsolódjon ki, szórakozzon, frissítse fel régi kapcsolatait! Márciusban esélye lesz találkozni és rá találni lelki társára.
Tavasszal párkapcsolatában élvezni fogja a teljes harmóniát – a friss szerelmet és az összjátékot partnerével. Minden a terv szerint alakul. Használja ki ezt a nyugodt, idilli időszakot, és tervezzen hosszútávra! Szánjon időt az aktív pihenésre is!
Az Oroszlán új párkapcsolata miatt hajlamos lehet arra, hogy megfeledkezzen kötelességeiről. Legyen résen, előfordulhat, hogy fontos eseményről fog lemaradni. Álljon két lábbal a földön! Megtörténhet az is, hogy egy soha vissza nem térő lukratív munkalehetőséget fog veszni, hagyni.
Ne bosszankodjon, törődjön bele, van úgy, hogy néha nem sikerülnek dolgaink, ahogyan szeretnénk. Meglátja meg fog könnyebbülni, és elfelejtheti a stresszt is. Ügyeljen egészségére, ne becsülje le a kisebb megfázásokat sem.
Az ősz és tél beálltával nem sok ideje marad a pihenésre. A párkapcsolatában megoldott krízis helyzet rákényszeríti arra, hogy átértékelje életét, és tisztán lásson abban, hogy mi is fontos az Ön számára. 2017 októberében bonyodalmak mutatkoznak munkahelyén is, lesz mit bepótolnia. Hála kitartásának és harci kedvének ezt sikeresen meg fogja tudni oldani. Fontos, hogy ne hátráljon meg, és próbálja motiválni a környezetét is. Ebben az időben előreléptetés is várható. A jó munkának jó a gyümölcse.

Szűz

 A Szűz csillagjegy a Merkúr bolygó uralma alatt áll. A jegy szülöttei nagyon dolgosak, értelmesek, megbízhatóak és gyakorlatiasak. A 2017-es horoszkóp pozitív időszakot csak az év közepére ígér. Az év eleji beteges munkatempó mellett, kénytelen lesz több bonyodalmat megoldani kapcsolataiban is. Végül sikerül minden akadályt felszámolnia. A továbbiakban már nyugodt, stabil periódus következik csupa pozitív változással. Nyugodtan elmélkedhet a jövőt illetően.
A prognosztika szerint már az év elején problémák merülhetnek fel munkahelyén. Szóba jöhet felettese, esetleg munka környezete váltása, vagy pénzzel kapcsolatos krízis. Természetesen Önre nézve is ez nagy megterhelést fog jelenteni. A túlhajtottság rányomja bélyegét a párkapcsolatára. Szembesülnie kellesz társa bizalmatlanságával is. Törődjön többet párja igényeivel, mert néha elhanyagolva érzi magát. Mutassa ki valódi érzéseit, adjon teret több romantikának, érzelmes, meghitt együttlétnek.
A Szüzeknek az első félévben további feszültséggel kell számolniuk a munkahelyükön. Olyan gondokkal kell majd megküzdeniük, ami nem tűr halasztást. Számíthat családja segítségére, mint mindig most is Ön mellett állnak. A horoszkóp azt jósolja, hogy a kemény, kitartó munkája után, végre megkapja méltó jutalmát, az sincs kizárva, hogy feljebb kerülhet a ranglétrán.
2017 nyarán és őszén végre nyugodt időszak várható úgy a karrier, mint a kapcsolatok terén. A csillagok pozitív állása elősegíti a Szüzeket abban, hogy önfeledten élvezhessék a nyári hónapokat. A gondokkal teli időszak munkahelyén végre elcsitulni látszik, így több időt szánhat szórakozásra barátai társaságában. Töltse szabadidejét szeretteivel a természet lágy ölén.
A balsikereknek végre búcsút inthet. Az egyedülállókat a horoszkóp arra biztatja, hogy bátran ismerkedjenek, mert esélyük van rátalálni az igazira. A karrierben egy újabb kihívás várja, ami sajátságos lehetőséget kínál. Vegye fontolóra, hogy nem túl kockázatos ez Önre nézve! Az egészségére nem ártana jobban vigyázni, ne rontsa el az év végéjét egy fölösleges felfázással!
Mérleg
Ne lepődjön meg, ha ebben az évben olyan érzések fogják hatalmába keríteni, amivel nem tud mit kezdeni. Az Mérleg bolygója a Vénusz nagyon erős pozícióban lesz, és ezért a horoszkóp 2017-re nagyon zsúfolt programot jósol. Félelemre nincs oka, még akkor sem, amikor már úgy érzi, hogy fogytán van ereje. A munka megedzi Önt, erősebbé teszi, így várhatja az újabb kihívásokat. Hála kreativitásának, mindig újabb és újabb nem mindennapi ötletekkel áll elő karrierében, így nem csoda hogy felettesei megérdemelt jutalomba részesítik. Év elején a csillagok magánéletében pozitív időszakot ígérnek.
A Mérleg jegy szülöttei izgalmas, bravúros kezdéssel indítják az újévet. A téli passzivitás nem írható az Ön számlájára. A prognosztika azt jósolja, hogy tökéletes, kiegyensúlyozott időtartam veszi kezdetét életében. Nagy változások várhatók a kapcsolatok terén, attól függően, hogy boldog párkapcsolatban él, vagy még csak keresi élete párját. A karrier terén most igyekezetének nincs nagy értelme, fölöslegesen fektetné energiáját haszontalan dolgokba.
2017 tavaszán a munkamenete új lendületet kap. A munkahelyén felettesei értékelni fogják igyekezetét. Ha kitart munkatempója mellett, a kitűzött célja karnyújtásnyira lesz. A betegségek elkerülik Önt, családja körében élvezheti a teljes harmóniát.
2017 nyarán rengeteg munka szakadhat a nyakába, azt sem fogja tudni, hogy fiú- e vagy lány. Minden problémáját egyszerre akar majd megoldani, előfordulhat, hogy saját csapdájába esik, ezzel csak megnehezíti pozícióját. A horoszkóp azt tanácsolja, hogy állítson fel egy értékrendet, miszerint osztályozni fogja ügyei fontosságát. Figyeljen oda kondíciójára is, nem árt, ha szem előtt tartja „épp testben épp lélek“.
Az ősz sem hoz az Ön számára megnyugvást. Tovább kellesz küzdenie a „harc mezején“. Valaki a családból problémákkal fog küzdeni, és számítani fog az Ön segítségére. Ne habozzon segítőkezet nyújtani család tagjának, tartsa szem előtt, hogy a család főleg rossz időkben tartson össze. Lesz mit utolérnie munkahelyén is, sajnos a szabadidő rovására kellesz cselekednie.
Év végén, amikor már elcsitulnak a kedélyek, módjában lesz kiértékelni az elmúlt időszakot. Nem ártana, ha nagyobb figyelmet szentelne partnerének, hiszen nem sok idejét fordította rá a múltban, tartozik ennyivel neki!
  •  

Skorpió

 A Skorpiók számára a horoszkóp 2017-re merőben pozitív évet ígér tele élményekkel és gazdag, értékes tapasztalatokkal. A csillagjegy szülöttei, akiket a Plútó bolygó irányít, nagyon megfontoltak, tartózkodóak és hatalmas akaraterővel tűnnek ki. Ez az év személyi fejlődést és munka területén haladást ígér a Skorpióknak. Ennek köszönhetően sokkal kiegyensúlyozottabbak és érettebbek lesznek. Ez azonban nem mondható el a magánéletükről, ezen a téren inkább passzivitásukkal fognak kitűnni.
Új erővel indítanak az év elején. Energiáját teljes erőbedobással szentelje karrierére. Sokat fog dolgozni, mert nem egy akadályt kellesz leküzdenie, de annál édesebb lesz a jutalom. Szorgalmával magasan kitűnik társaitól. Dicséretes munkatársaihoz és feletteseihez való hozzáállása. A horoszkóp azt ajánlja a Skorpióknak maradjanak hűek elveikhez.
A tavasz arra ösztönzi e jegy szülötteit, hogy ismerkedjenek, flörtöljenek. Hosszú, romantikus éjszakák, szenvedélyes kalandok várnak Önökre. A tartós párkapcsolatokat is a teljes összhang fogja, jellemzi. A kettesben töltött szabadság után kipihenten és feltöltődve fogja belevetni magát a következő, igényes munkahónapokba. A horoszkóp óvatosságra inti, ha nem fog kellő figyelmet szentelni munkájának, kellemetlen körülmények között találhatja magát.
A nyári hónapok kellemetlen eseményt tartogatnak az Ön számára. Szorult helyzetben egy ismerősében mélységesen csalódni fog, segítségnyújtás helyett hátat fordít Önnek. Ez jó lecke lesz arra, hogy tisztelje és becsülje igaz barátait, és elgondolkozzon a történteken. Ez a negatív tapasztalat csak megerősítheti karakterét. 2017 szeptemberében nagyon kiegyensúlyozott és magabiztos lesz, amit főleg karrierében kamatoztathat.
A közeledő év vége a prognosztika jóslata szerint harmonikus párkapcsolatot ígér. Ha összhangba tudja hozni magánéletét a karrierrel, és kellő figyelmet, fáradságot szentelni hivatásának, előléptetésre is számíthat, hisz megérdemli. Ami az egészségét illeti, sajnos a csillagok negatív állása szerint nem lesz olyan szerencsés. Kisebb balesetekre számíthat.
Nyilas
 A horoszkóp 2017-re a Nyilasok számára stabil évet jósol a karrierben és a munka területén. E jegy szülöttei, akiket a Jupiter bolygó ural energikusak, kitartóak, optimisták és nagy az önbizalmuk. Az év első felében ezeket a tulajdonságokat bőven lesz alkalmuk kamatoztatni. A csillagok pozitív állásban lesznek, ezért ez az időszak kedvező lesz kapcsolataira is. Az év második felében változásokra számíthat.
Az ön közvetlen környezetében év elején valaki szorult helyzetbe kerül, lehet ez egy munkatárs, barát, vagy épp élettárs, ne habozzon segítőkezet nyújtani. Lehet, hogy csak egy kis biztatásra vár az illető, vagy egy megértő szóra, mindenesetre kedvességéért nagyon hálás lesz. Munkahelyén, hosszútávon nagy lendülettel, Lelkesen dolgozik.
A horoszkóp azt javasolja a tavaszi hónapokra, hogy szabadidejét nem kímélve temetkezzen munkájába, meglátja ez jó befektetésnek fog bizonyulni. Szabadságra máskor is elmehet. Emellett a munkatempó mellett gondoljon a relaxálásra, kímélje magát a stresszes helyzetektől! Ez az időszak kedvező hatással lesz a kapcsolatokra is. A hosszú párkapcsolatokat nagyon harmonikus és felhőtlen boldogság fogja jellemezni, míg az egyedülállóknak sikeres lesz az ismerkedés, egy kis szerencse mellett rátalálhatnak életük párjára.
Az év másik felében bonyodalmak merülhetnek fel. Párja nem jó szemmel nézi, hogy Ön szétszórt, és munkája miatt minden mást elhanyagol. Próbáljon ezeken a problémákon minél hamarabb felülkerekedni, ha nem akarja, hogy ez az állapot még jobban elmérgesedjen. Több figyelmet szentelhetne a család tagjaira is! Talán egy közös, meghitt vacsora mindenkit kiengesztelne.
Ősszel sajnos nem kerüli el a munkahelyi problémákat sem. Szórakozottsága miatt hibát-hibára fog halmozni, amit nem jó szemmel fognak nézni munkatársai. Baklövéseit másoknak kellesz helyre hozni, és nem igazán lesznek kíváncsiak az Ön magyarázataira. Ne csüggedjen, inkább értékelje át a történteket és tanuljon hibáiból! A negatív tapasztalatok olykor nagyon értékesek lehetnek számunkra. A horoszkóp év végére nehéz időszakot jósol a Nyilasoknak. Boldogan veszi tudomásul, hogy legalább magánélete helyre billent, és számíthat szeretteire.
Bak
A horoszkóp 2017-re a Bakoknak sikereket jósol a karrierben. a jegy szülöttei, akik a Szaturnusz bolygó uralma alatt állnak céltudatosak, nagyravágyóak és karrieristák. Ellentétben a karrierrel, párkapcsolatuk nem lesz zökkenőmentes, főleg az év második felében. Pozitív energiára számíthat a személyi fejlődésében, amely nagy előrelépést és lelki békét biztosít Önnek. Ezek után sikeresebb lesz, mint valaha.
Már az év elején stabil időszak veszi kezdetét a Bakok számára. Ami a karrierét illeti kifogástalan lesz. Munkatempója utánozhatatlan így nem csoda, hogy kitűnik munkatársaihoz képest. Előreléptetésre számíthat.
Tavasszal a tartós párkapcsolatában krízis várható, ez nem mentség a csökönyös viselkedésére. Próbáljon kompromisszumot kötni párjával, meglátja sikerrel fog járni. Higgye el „csendes háztartással“ nem old meg semmit. Hála mindkettőjük igyekezetének hamarosan megtalálják elveszett harmóniájukat.
A horoszkóp az év derekán arra hivatkozik, hogy semmiképp ne utasítsa vissza az Önnek felkínált segítséget. A túlzott stressz árthat az egészségének. Munkahelyén kénytelen a megszokottnál több időt tölteni feladataival, sajnos a szabadidő rovására. Szenteljen több figyelmet partnerére, ellenkező esetben problémák adódhatnak magánéletében is. Kedvese a hosszú kimaradásait félre értheti. Törődjön többet egészségével! A feszült idegállapot miatt gyomor bántalmak léphetnek fel. Szerencséjére ez csak egy átmeneti időszak.
Az év utolsó harmada a kapcsolatokról fog szólni. A csillagok végre pozitív állásban lesznek és ezért főleg az egyedülállóknak szerencsét ígér új kapcsolatok kialakításában. A hosszú párkapcsolatokat is a teljes összhang fogja jellemezni. Feledésbe merülnek az elmúlt viszályok és átadhatják magukat a kellemes együttlétnek. Ami a karrierét illeti a horoszkóp különösen decemberre újabb sikereket jósol. Munkáját különösebb erőfeszítés és gondok nélkül fogja véghezvinni.

Vízöntő

A Vízöntők részére a horoszkóp 2017-re bonyolult évet ígér. A jegy szülöttei, akiket az Uránusz bolygó ural nagyon finom érzésűek, önállóak és idealisták. A karrierben sikerekre számíthatnak, stabil kapcsolataira inkább a passzivitása jellemző, ezért partnere a jövő tervezését feltétel nélkül irányíthatja.
Ha az év elején nem fog kellő figyelmet szentelni munkájának, kellemetlenségekkel kellesz szembenéznie. Megtörténhet, hogy szórakozottsága miatt hasznos információkról, újdonságokról vagy hírekről fog lemaradni. Ezt utólag nehéz lesz bepótolnia. Márciusban hálás lehet a család tagjainak, akik mindenben támogatni fogják. 2017 tavaszán és nyarán a Vízöntők képesek lesznek pozitív kisugárzásukkal megfertőzni környezetüket. Az egyedülálló Vízöntők legyenek résen, mert a csillagok szerint adott a lehetőség, hogy rátalálhatnak lelki társukra. Hosszú idők után rászánja magát egy kis szórakozásra és élvezni fogja a másik nem társaságát. Azok, akik tartós párkapcsolatban élnek élvezhetik a harmonikus időszakot. Bátran tervezzenek a jövőt illetően, itt az idő a továbblépésre. Összpontosítson munkában a feladataira, hogy elkerülje az év elején megtörténteket.
Az ősz nyugodt és stabil időszakot hoz a Vízöntőknek. A karriere felfelé ívelő tendenciát mutat egyenesen tündökölni fog. Ha elég kitartó és szorgalmas lesz, a Jutalom sem fog elmaradni.
Lehet, hogy napi programját egy időre meg kellesz változtatnia. Fontolja meg jól, hogy megéri ez Önnek! Biztos, hogy jó döntést fog hozni. Ha tanácstalan, kérje bátran egy jó barát segítségét!
Év végével továbbra is nyugodt marad a szituáció, az ünnepek alatt minden idejét a szeretteinek szentelheti. A szinglik ismerkedhetnek, flörtölhetnek. Ez az év a Vízöntőket személyiségükben megedzi. Szenteljen nagyobb figyelmet az egészségére és a prevencióra! A gyakori hőmérséklet ingadozás szervezetére nincs jó kihatással.

Halak

A Halak jegy szülöttei érzékeny, emberséges, intuitív, érzelmi beállítottságúak, akiket a Neptunusz bolygó ural. A horoszkóp 2017-re a Halakat arra serkenti, hogy éljenek ezekkel a jó tulajdonságokkal nemcsak a kapcsolatok, hanem főleg a karrier terén. Az elmúlt nyugodt évhez képest nem egy jelentős változással kellesz szembe nézniük. Főleg a nyár bekövetkeztével az Ön élete felgyorsul. Ez mások számára-akik nem tudnak ráhangolódni irritáló lehet. Év végével viszont a szituáció újra megnyugszik így élvezhetik a békés időszakot.
Az újév eljövetelével szembesülni fog azzal, hogy munkája már nem köti le kellőképpen figyelmét. A horoszkóp azt jósolja, hogy több lehetőség fog kínálkozni a változásra. Ne tegyen elhamarkodott lépést, alaposan fontolja meg, hogy érdemes-e új munkahely vagy pozíció változtatásával kockáztatnia! A csillagok állása ebben az időben nem fogja pozitív értelemben befolyásolni döntését. Halassza el választását tavaszra!
A tartós párkapcsolatában válságos helyzet alakulhat ki társa elhanyagolása miatt. Kedvességével és gyengédségével ezt helyrehozhatja, és újra teljes lesz az összhang Önök között. Az egyedülállók június táján önfeledten vetik bele magukat a szórakozásba és az ideális partner keresésébe. Járjanak nyitott szemmel, ez az ideális időszak arra, hogy megragadják a kínálkozó lehetőséget.
Az év második felében a Halak nehezen tudják elérni céljukat. Nehézségeiket csak abban az esetben tudják leküzdeni, ha mindenkit félreállítanak, aki az útjukat állja. Ez főleg a munka területére értendő. Munkahelyén lehetőséget kap egy bonyolult és igényes projekt elkészítésére. Ragadja meg az alkalmat, ne hátráljon meg! Lehet, hogy ez felülmúlja képességeit, több energiáját és szabadidejét kellesz áldoznia a cél érdekében. Esetleg kérheti munkatársa vagy barátja segítségét, biztosan nem fogják Önt elutasítani.
A horoszkóp szerint év végével a Halak kiegyensúlyozottá válnak. Ez az idő tökéletes a befektetésekre és a hosszú távú tervezésre. Legyen elővigyázatos, mert a szűk családi körben valaki fontos információkat akar elhallgatni Ön elől! Ha végére akar járni az ügynek, bizalmába kell férkőznie! Ne feledkezzen meg partneréről, még akkor sem ha gondolatait máshova összpontosítja. Egy kis igyekezet mellett élvezhetik a harmóniát.Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...